ПАТРОНИ - Патрони "EVVA" Австрия

DPI Двойно Интегриран Профил
Заключваща система с уникални щифтове. Различават се от конвенционалните заключващи системи по това, че щифтовете са самостоятелни, а не щифт към щифт. Само когато щифтовете се подредят с коректен код от коректният ключ се разблокира сайдбар и ключалката може да се отключи. Допълнителен сайдбар проверява кода отстрани на ключа. Трета система блокира ключалката при опит за набирането й с ключарски игли. С тези защити ключалката не може да се отвори с ключарски инструменти или по метода бъмпинг. Брой теоретични комбинации 1,95 милиона.

DPS Двойно Интегриран Профил S
Същата заключваща система със специален S профил

EPS Двойно Интегриран Профил E
Същата заключваща система със специален E профил

DPE Двойно Интегриран Профил 6
Същата заключваща система със специален S профил и 6+1 броя щифтове(10 милиона теоретични комбинации)

ICS Вътрешно Кодова Система
Система с 2 сайдбара с десет щифта + 3 допълнителни

3KS Система на 3-те криви
Система от 12 щифта, без пружини, гарантираща огромна защита срещу износване и опити за отключване. 30 милиарда възможни кодови комбинации дават почти неограничени възможности за изработка на мастер ключ системи. Два П-образни сайдбара проверяват кода на двете страни на ключа, а трети проверява кода от тясната страна на ключа

MCS Магнитна Кодова Система
Четворна сигурност осигурена от магнитна кодировка и механична кодова защита. Магнитите са нечувствителни към магнитните полета с които се сблъскваме всекидневно. Сложност на заключващата система – 299’000’000’000’000’000’000’000’000 (квадрилиона)комбинации.

4KS Защитен от фалшифициране

Заключващите елементи в цилиндрите  на модел 4KS се плъзгат по извитите изрези на ключа. Има 12 безпружинни твърди заключващи щифта, които се поставят в определена позиция чрез положителен контрол на 6-те криви на ключа и се сканират от 2 контролни ленти. Припокриващата се извивка на ключа  прави 4KS практически защитен от фалшифициране. Следващо поколение на 3KS.

e-Primo Електронен Европатрон
Работи с Dallas chip технология(има предимство пред безкнонтакните карти – кодът на картата може да бъде сканиран от около метър и откраднат). Позволява лесно добавяне на нови ключове към паметта на патрона или изтриване на загубени такива.

EMZY Електромоторен Европатрон
Отвън заключващ патрон, а отвътре моторен цилиндър с бутон. Така вратите могат да бъдат контролирани по време и автоматично заключвани отвътре. Разполага с ден/нощ бутон(заключващ всички ел.патрони с едно натискане). Ключ може да отключи отвън по всяко време. Програмируема външна система осигурява постоянно наблюдение на статуса на вратата. EMZY е напълно съвместим с всички EVVA заключващи системи.


Защита от копиране – всички заключващи системи на EVVA имат тройна защита срещу неоторизирано копиране на ключ:
1.    Заготовките се изработват само от завода производител на ключалките(EVVA) и разпространението им стриктно се контролира
2.    Всички продукти за патентовани и нелегалното производство на заготовки е престъпление
3.    Техническата сложност на ключовете не позволява изработката на ключ без специални машини и познания

Всички заключващи системи на EVVA притежават най висок клас защита срещу опити за разбиване с всякъкъв вид инструменти – отговаря на стандарт EN1303:2005/2008 class 2(highest) противовзломна защита и EN1303 class 6(highest) защита от отключване


Развитието на най-модерните технологии и необходимостта постоянно да се съблюдават новите стандарти поддържа EVVA на едно от лидерските места по иновации и внедряването им. Многобройни награди, като „Mercur“ награда за иновации за заключваща система 3KS, „State Prize for Innovation“ за заключваща система MCS, или „Leonardo Award“ за най-добро решение за автоматизация на производството свидетелстват за това. Същевременно интернационални патенти, EN 1303 и VdS сертификати са дадени на продукти на EVVA.
През 1993 EVVA е първата Европейска компания от сектора сертифицирана по ISO9001 и постоянните ревизии доказват най-високо качество на развойната дейност, изработката и поддръжка.

Днес EVVA предлага голям брой механични и електронни заключващи системи. И независимо дали използуваната система е MCS, 3KS или електронна, Всяка изпъква със своята сигурност, надеждност, уникалност и патентовани технологии и принцип на функциониране. Чрез комбинираното използуване на повечето диверсифицирани и взаимозаменяеми продукти, винаги е възможно да се намери най-доброто решение за заключване. В механичния и електронния продуктов дизайн, както и в изработката на специализиран софтуер, EVVA е свидетел на огромната сила на иновациите – което дава възможност да се предвиди бъдещето.

АР ДЕКО ООД - ПРОИЗВОДИТЕЛ НА МЕБЕЛИ И  ВРАТИ

Created by NewFaceMedia